Een verstaanbare juridische uitleg en menselijke aanpak bij moeilijke beslissingen

;

Erfenissen zijn vrijwel altijd delicate kwesties waarmee negatieve emoties gepaard gaan. Betwistingen over testamenten drijven soms volledige families uit elkaar. Sommige ouders zoeken dan weer naar manieren om de wettelijke reserve voor hun kinderen – of één kind – te verkleinen. Als advocatenkantoor bouwden we een diepgaande juridische kennis van het erfenisrecht op. Daarnaast primeert in elke situatie voor ons de menselijke aanpak waarbij we maximaal streven naar verzoening, dialoog en onderhandelingen.

Een erfeniskwestie uitvechten voor de rechtbank, neemt onvermijdelijk vele jaren in beslag. Niet alleen blokkeert dit voor lange tijd de situatie, je start een periode die onvermijdelijk gepaard gaat met negatieve emoties voor jezelf en je naasten. De bruggen met je familie worden vrijwel zeker definitief opgeblazen.

Oplossing via dialoog en onderhandeling

Ook voor erfenissen adviseren wij in de eerste plaats een oplossing via dialoog en onderhandeling. Als advocatenkantoor begeleiden wij deze onderhandelingen en zoeken we als vertegenwoordiger van jouw belangen op korte termijn naar een evenwichtige oplossing.

Wanneer deze aanpak lukt, heb je alleen maar voordelen:

Wat bij juridische stappen?

Als dialoog en onderhandeling niet tot een uitkomst leidt, dan bekijken we de mogelijkheden van juridische stappen. Ook dan geven we je eerlijk advies over je winstkansen, de te verwachten kosten en de emotionele gevolgen. Jij blijft de baas over je dossier en beslist hoe we het verder aanpakken.

Bij een procedure voor de rechtbank, verdedigen wij je met volledig engagement en zetten we al onze juridische kennis in.

Wanneer we eenmaal de stap naar de rechtbank zetten, dan mag je bij AdvasAdvocaten rekenen op gedreven advocaten die voor jou door het vuur gaan.

Vragen over erfenissen of een betwisting van testament?

Maak een afspraak bij AdvasAdvocaten voor een eerste adviesgesprek

Website by The Online Nut Company